Dampchaluppen Christina

DSCN9788

Her kan man se den nye noget højere skorsten, den passer bedre i det røgen fra skorstenen nu vil gå op over taget på kahytten.

Jeg havde færdigbygget Christina i 2002, og det er klart et af de mest populære skibe jeg har. Jeg har dog aldrig været helt tilfreds med den måde jeg fik lavet dækket på,  og hver gang jeg møder en skibsbygger påpeger de altid at det ikke er lagt korrekt.

DSCN9768

Jeg startede med at skrælle det gamle dæk af, derefter lagde jeg en ny bred kant af mahognitræ. Så blev der lagt nye trælister med en o,5 mm STYRENE plade på højkant. Til sidst lavede jeg mahognilisten med de små hak i. Der efter blev det slebet og lakeret.

DSCN9771

Her fordækket.

DSCN9784

Det færdige resultat.

DSCN9785

det er da blevet helt pænt.

DSCN9786

agterskibet

DSCN9790

2 nye lamper ( batterilamper)

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Dampskibe. Bogmærk permalinket.