Dampchaluppen SVANEN

SVANEN

svanen2

Så er jeg næsten færdig med dampchaluppen Svanen. Når man starter med at bygge et skib helt fra bunden, hvor man kun har tegninger af skroget, lægger man selvfølgelig en plan for hvordan det færdige skib skal se ud. Denne plan holder dog sjældent ret længe, man må hele tiden lave ændringer, der er mange ting der ikke lige kan lade sig gøre, det har jeg også måtte gøre på dette skib. Hvis i har fulgt arbejdet på mit webalbum kan i se hvordan byggeriet er skredet fremad og hvad jeg har måtte ændre på.

Men nu er skibet næsten færdig, det ligger fint i vandet, så jeg mangler at få sat skipperen på plads, og ellers glæder jeg mig til at få det i vandet og se hvordan den sejler.

mange nye billeder her

Dette indlæg blev udgivet i Dampskibe. Bogmærk permalinket.